Louise Johannesson
Multitaskande egenföretagare, mamma och coFounder av nätverket Friendcation. Här kommer ni få följa med på renovering, resor, äventyr, familjebestyr, fluffiga outfits, mat och en del av det som skaver. Här är det relativt högt i tak så gör plats för en liten dos ironi. Välkomna!
Annons

TORSDAGSLISTAN

torsdagslistan_louisejohannesson

VECKANS BÄSTA
Att vara hemma i lägenheten igen. Ralph har bott längre tid i Grekland än i sitt hem. Vi njuter av hösten och att få vara med Alex igen. Okej, veckans bästa va att se Alex och Raffis ses efter två veckor. Heartsplode!
 
VECKANS SÄMSTA
Att vi fortfarande har rätt mycket kvar att göra hemma… haha. Är ni inte klara ännu? Nä. Luckorna kommer nästa vecka och efter det kommer det kännas helt annorlunda. Är rimligt trött på att se allt man har i alla skåp och garderober.

Annons

torsdagslistan_louisejohannesson

torsdagslistan_louisejohannesson

Annons

VECKANS TIPS
Nej men det får väl vara den här urfina stickade västen? Känner mig så fräsch i den. Äh! Kolla in här: KLICK (Reklamlänk) eller någon av mina andra tips på stickat HÄR! 

VECKANS FUNDERING
Hur man kan älska någon så mycket. Det där lilla livet alltså. Herregud. Ralph är det absolut bästa som hänt oss. Ja, så säger väl alla om sina barn. Get it. Men allstå, vill fortfarande köra glädjetjut rätt ut att den ungen är min. Who!

VECKANS TRÄNING
Sista passet: Swicas Burn Out i måndags. Sen kom vi hem och jag behövde prioritera annat. Om det är något jag saknar så är det NightFight med Pizzoni. Cant wait på att lösa det praktisk så jag kan köra på hennes nya EGNA studio: Patrop! LÄNK

torsdagslistan_louisejohannesson

JUST NU
Gör oss i ordning för höstlunch hos Mickan och lite möten i stan. Raffis ska vara med Faster. (Guld att ha tre fastrar). Vi ska prata mer om det där att ta hjälp. Jag har ju även skaffat en nanny! Oh så fantastisk hon är!

Annons

HELGENS PLANER
Träna, tvätta, packa och göra oss klara för en vecka på Mallis. Vi ska äntligen få visa upp vårt Mallorca för Ralph och Morfar ska lära honom simma i poolen säger han. Har väntat på den här dagen. Skapa minnen där med honom.

Kommentarer till “TORSDAGSLISTAN”

  1. Ajli Müller skriver: 16 oktober, 2021

    Gud i himmelen, jag är så avundsjuk! Mallis alltså!!


Dela på:
Laddar